Регистрация

Чеснов бульон

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
12 Jun
|
Видяна:
477
Оцени рецептата

2 глави чесън, небелени, но скилидките разделени

1 дафинов лист, натрошен

6 ч вода

1/2 ч прясно нарязан магданоз

1/2 ч.л. градински чай

1/2 ч.л. къри на прах

Щипка шафран

1 голяма глава лук, обелен и нарязан на четвъртинки

2 стръка целина, нарязани на третинки

 

Увийте чесъна и дафиновия лист в тензух. Поставете с всички други съставки в тенджера. Покрийте и оставете да заври. Намалете топлината и оставете да къкри за 25 минути. Отстранете от огъня и оставете да се охлади леко. Махнете чесъна и дафиновия лист. Пасирайте бульона и зеленчуците в блендер. Подправете на вкус и сервирайте.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта