Регистрация

Червено-зелена салата

Автор:
Наталия
|
Дата:
25 Jun
|
Видяна:
754
Оцени рецептата

225 г салатно глухарче

1 голяма връзка кресон

12 големи червени репички

Сол

6 с.л. зехтин

2 с.л. червен винен оцет

Сол и пипер

 

Изплакнете листата глухарче и кресон. Измийте репички и премахнете стъблата, листата и корените. Нарежете на четвъртинки или осминки - според размера. Поставете листата глухарче и репичките в купа, покрийте със студена вода, добавете сол и се оставя за 1 час. Малко преди сервиране, отцедете и ги подсушете и поставете в купа за сервиране. Добавете кресона. Разбийте заедно зехтина и червения винен оцет. Изсипете върху салатата и разбъркайте добре.





Виж още от категория "Салати"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта