Регистрация

Царевична супа с рачешко

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
20 Jun
|
Видяна:
547
Оцени рецептата

450 г царевица, замразена

1 с.л. царевично нишесте

1/4 ч вода

300 мл пилешки бульон

1 ч.л. джинджифил

225 г прясно рачешко месо

1/3 ч наситнен зелен лук

1/2 ч.л. сол

1/8 ч.л. бял пипер

1 ч.л. оризов оцет

 

Разбийте царевицата в кухненски робот. Заделете. Смесете царевичното нишесте и водата в малка купа; разбъркайте добре и заделете. Смесете пилешкия бульон и джинджифила в тенджера и оставете да заври. Добавете царевицата, царевичното нишесте, рачешкото, зеления лук, черния пипер и оризовия оцет. Оставете да заври. Намалете огъня и оставете да къкри в продължение на 3 минути.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта