Регистрация

Царевична супа с пастърма

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
679
Оцени рецептата

Зърната на 1 кочан царевица

7 чаши вода

1 лента сланина - нарязана

140 г пастърма

1/2 чаена лъжичка прясно смлян черен пипер

 

Накиснете царевицата в две чаши вода в продължение на 48 часа. Поставете царевицата, заедно с водата в голяма тенджера. Добавете останалата вода и сланината и оставете да къкри, покрито за около 3 часа и 50 минути или докато царевицата поомекне, но не напълно. Смесете с пастърмата и черния пипер. Оставете на слаб огън, като се разбърква за още 10 минути. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта