Регистрация

Хляб с чоризо и сирене

Автор:
lubo
|
Дата:
24 Sep
|
Видяна:
1017
Оцени рецептата

225 г чирозо

46 стръка зелен лук, ситно нарязан

1 с.л. доматено пюре

1 домат, без семената и нарязан на кубчета

1 ч.л. сушен риган

2 едро нарязани мариновани люти чушлета

Сол

Пипер, прясно смлян

1 малка франзела

225 г настърган пушен кашкавал

 

В сух тиган, запържете чоризото до зачервяване. Отстранете всички мазнини и добавете доматеното пюре и запържете с чоризото за кратко. Добавете зеления лук, ригана, домата, чушлетата и сол и черен пипер на вкус. Гответе в продължение на още 2 - 3 минути. Разстелете сместа с чоризо върху разполовения по дължина хляб. Поръсете щедро с настъргания кашкавал. Изпечете под грила, докато кашкавалът се разтопи.





Виж още от категория "Закуска"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта