Регистрация

Хлебен пай с кисело зеле и телешки гърди

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
13 May
|
Видяна:
883
Оцени рецептата

280 г ръжен хляб, нарязан на малки кубчета

3 1/2 ч зелена ябълка, нарязана

1 1/4 ч червен лук; нарязан на филийки

450 г кисело зеле; изплакнато и отцедено

1/4 ч дижонска горчица

1/4 ч лека майонеза

226 г швейцарско сирене, настъргано

225 г телешки гърди; тънко нарязани

 

Изпечете хляба във фурната на 200С за 10 минути. Изсипете половината хляб в плитка тавичка. В купа, смесете ябълките, лука, киселото зеле, горчицата, майонезата и половината сирене. Разпределете половината смес върху кубчетата хляб. Нарежете едро месото и го разпределете равномерно върху сместа и след това покрийте с останалата смес с ябълки. Покрийте плътно с фолио и печете 50 - 60 минути, докато ябълките омекнат. Поръсете останалия хляб отгоре и останалото сирене. Печете непокрито още 20 минути, докато сиренето се разтопи.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта