Хлебен пай с кисело зеле и телешки гърди
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
280 г ръжен хляб, нарязан на малки кубчета
3 1/2 ч зелена ябълка, нарязана
1 1/4 ч червен лук; нарязан на филийки
450 г кисело зеле; изплакнато и отцедено
1/4 ч дижонска горчица
1/4 ч лека майонеза
226 г швейцарско сирене, настъргано
225 г телешки гърди; тънко нарязани
Изпечете хляба във фурната на 200С за 10 минути. Изсипете половината хляб в плитка тавичка. В купа, смесете ябълките, лука, киселото зеле, горчицата, майонезата и половината сирене. Разпределете половината смес върху кубчетата хляб. Нарежете едро месото и го разпределете равномерно върху сместа и след това покрийте с останалата смес с ябълки. Покрийте плътно с фолио и печете 50 - 60 минути, докато ябълките омекнат. Поръсете останалия хляб отгоре и останалото сирене. Печете непокрито още 20 минути, докато сиренето се разтопи.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ