Регистрация

Френска селска супа

Автор:
Savatova
|
Дата:
09 Oct
|
Видяна:
1287
Оцени рецептата

900 г телешки джолан

2 консерви (малки) доматен сос

2 ч.л. захар

1/4 ч.л. пипер

1 средно голяма глава лук, нарязан на кубчета

1 резен зеле, около 2-3 см дебел, нарязан на кубчета

450 г нарязан зелен фасул

2 л вода

2 кубчета телешки бульон, натрошен

1 ч.л. сол

2 цели зърна карамфил

3 репички, обелени и нарязани на кубчета

1 ч макарони

 

В тиган, смесете говеждото месо, водата, лука, доматения сос, зелето, бульона, захарта, солта, черния пипер и карамфила. Оставете да заври, оставете да къкри, покрито, в продължение на 2 часа. Добавете ряпата, макароните и боба. Оставете да къкри, непокрито за още 20 или 30 минути или докато омекнат.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта