Регистрация

Фондю със сирене в уреда за бавно готвене

Автор:
светли
|
Дата:
29 Oct
|
Видяна:
1203
Оцени рецептата

Необходими продукти:

2 консерви от по 300 г крем-супа със сирене

1 пакет див лук

2 ч настърган чедър

1 стрък целина

1 карфиол, нарязан

1 с.л. сос Уорчестър

1 ч.л. лимонов сок

царевичен чипс

 

Начин на приготвяне:

Смесете кондензираната супа, настърганото сирене, соса Уорчестър, лимоновия сок и дивия лук. Покрийте и варете в уреда за бавно готвене на слаб огън за 2 до 2,5 часа. Разбърква се, докато стане гладко и добре смесено. Дръжте на топло в съда.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта