Регистрация

Тиквена супа с ябълки

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
544
Оцени рецептата

2 ч нарязана тиква

2 ч сладки картофи; обелени и нарязани

3 средно големи ябълки, обелени, почистени и нарязани

1 средно голяма глава лук, нарязан

2 ч вода или достатъчно, за да покрие ябълките и зеленчуците

1/2 ч.л. морска сол

1/2 ч.л. подправка за тиквен пай

1/4 ч.л. лют червен пипер

 

Сложете зеленчуците, ябълките и водата в тенджера на силен огън и оставете да заври. Намалете огъня и оставете да къкри 30 минути или докато всички зеленчуци омекнат. Добавете подправките и пасирайте сместа с блендер. Сгорещете в тенджерата отново на слаб огън.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта