Терияки сандвичи
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 кг телешки стек
1/4 ч соев сос
1 с.л. кафява захар
1 ч.л. смлян джинджифил
1 скилидка чесън, счукан
4 ч.л. царевично нишесте
2 с.л. студена вода
8 малки франзели, срязани по средата
4 с.л. маргарин или масло; разтопено
В уреда за бавно готвене, смесете соевия сос, кафявата захар, джинджифила и чесъна.
Добавете месото. Покрийте и гответе на слаб огън за 7 - 9 часа (или на силен за 3 - 4 часа). Извадете месото с решетъчна лъжица. Изсипете соковете от съда в мерителна чака и отстранете мазнината. Измерете 1 1/2 чаши от соковете (добавете вода, ако е необходимо); поставете в тенджера. Смесете царевичното нишесте и 2 супени лъжици вода и ги добавете в тенджерата. Готви се до сгъстяване. Добавете месото. Гответе и бъркайте още 2 минути. Междувременно, намажете хляба леко с маргарин. Препечете под грила на фурната за 2-3 мин. Сложете месото върху долната половина на хляба и добавете зеленчуци по желание. Покрийте с горната половина и поднесете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ