Регистрация

Телешко филе с чеснов топинг

Автор:
Жана
|
Дата:
20 Dec
|
Видяна:
825
Оцени рецептата

4 пържоли телешко филе

За чесновия топинг с подправки:

200 г крема сирене, намачкано с подправки и счукан чесън

2 с.л. течна сметана

1/2 ч.л. прясно смлян черен пипер

70 г гъби, нарязани на филийки, отцедени

 

Сгорещете скарата. Изпечете пържолите за около 14-25 мин. според дебелината и желаната готовност, като обърнете веднъж. В малка смесете сиренето, сметаната и пипера; разбъркайте добре. Гответе на умерен огън, докато сиренето се разтопи и сместа е гладка, като се разбърква непрекъснато. Добавете гъбите, докато се сгорещят, като се разбърква непрекъснато. Поднесете върху пържолите.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта