Регистрация

Телешко с маргарин

Автор:
Генчев
|
Дата:
13 May
|
Видяна:
761
Оцени рецептата

1/2 ч маргарин, разтопен

1 ч.л. лют червен пипер

1 ч.л. черен пипер

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. бял пипер

4 телешки пържоли

 

Загрейте тиган до 180 градуса и налейте разтопения маргарин. Комбинирайте подправките в малка купа. Потопете пържолите в разтопения маргарин и поръсете със сместа с подправките. Сложете пържолите в тиган и гответе от всяка страна за около 3 1/2 минути.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта