Регистрация

Телешко по ориенталски

Автор:
светли
|
Дата:
13 May
|
Видяна:
846
Оцени рецептата

680 г телешко

1/4 ч зелен лук, нарязан

2 с.л. семена сусам, препечен

3/4 ч барбекю сос

1 скилидка чесън, счукан

1/4 ч соев сос

1/4 ч.л. смлян джинджифил

 

Направете разрези в месото от двете страни. Смесете останалите съставки и полейте месото. Покрийте и мариновайте в хладилника за няколко часа или за през нощта, като обърнете веднъж. Сложете в оребрен тиган и печете 15 до 20 минути или до желаната готовност като мажете често със сместа с барбекю соса и обръщате от време на време. Нарежете на тънки филийки и сервирайте.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта