Регистрация

Телешко по ловджийски

Автор:
ivanka
|
Дата:
19 May
|
Видяна:
1634
Оцени рецептата

2 кг телешко филе

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. лимонов черен пипер

2 с.л. олио

1 консерва (425 г) доматен сос

2 средно големи глави лук, нарязан на филийки

1 1/2 ч целина, нарязана на филийки

1/2 ч.л. чесън на прах

1 ч.л. захар

4 моркова, нарязани на четвъртинки

2 средно големи картофа, нарязани на четвъртинки, добре почистени, небелени

1 ч сухо бяло вино

 

Поръсете месото със сол и пипер. Изпържете го в горещо олио. Отцедете. Добавете останалите съставки, с изключение на морковите и картофите. Покрийте и варете на слаб огън в продължение на 1 1/2 часа. Добавете зеленчуците, покрийте с капак и оставете да къкри още един час.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта