Регистрация

Телешко по италиански

Автор:
george
|
Дата:
19 May
|
Видяна:
547
Оцени рецептата

3 кг телешка плешка

3 ч вода

3 кубчета телешки бульон, натрошен

1 ч.л. майорана

1 ч.л. мащерка

1 ч.л. риган

1 капка сос Табаско

Сол и черен пипер на вкус

2 ч чесън

2 с.л. сос Уорчестър

3/4 ч сладка зелена чушка, нарязана на кубчета

 

Сложете месото върху решетка в тава за печене. Загрейте фурната до 160 градуса.

Печете 40 минути на половин килограм месо. Охладете и нарежете на тънки като хартия филийки. Добавете останалите продукти в тавата. Оставете на слаб огън за 15 минути. Добавете нарязаното месо и се маринова в соса за 5 часа или за през нощта. Преди поднасяне, сложете сместа да къкри на слаб огън. Не оставяйте да заври. Поднесете с хляб.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта