Регистрация

Телешко задушено с домати

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
610
Оцени рецептата

2 кг говеждо месо – на малки кубчета

850 г домати - нарязани

2 глави лук - нарязани

1 литър вода

1/2 чаена лъжичка чили на прах

1 чаена лъжичка сол - на вкус

1 чаена лъжичка черен пипер – прясно смлян

1 чаша кетчуп

1/2 чаша ябълков оцет

1/3 чаша сос Уорчестър

4 скилидки чесън - смлян

1/8 чаена лъжичка лют сос

 

Смесете всички съставки в много голяма тенджера. Варете непокрито на слаб огън, докато месото омекне, като се разбърква от време на време – около 5 - 6 часа. Сервирайте с питки хляб с горчица.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта