Регистрация

Телешки ребърца на барбекю по корейски

Автор:
roni
|
Дата:
20 Nov
|
Видяна:
775
Оцени рецептата

2 кг телешки ребърца

1/2 ч соев сос

1 с.л. захар

1 щипка черен пипер

2 скилидки чесън, ситно нарязан

1 с.л. мед

1 парче от 2,5 см динджифил, фино нарязан

2 стръка зелен лук, ситно нарязан

1 ч.л. сусамово олио

 

Срежете ребърцата между костите, но оставете костта цяла. Направете по няколко прореза в самото месо, за да се маринова добре. Смесете съставките за маринатата и мариновайте месото за минимум 1 час. Изпечете на скара или грил до желаната степен на готовност.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта