Регистрация

Телешки гърди

Автор:
Силвето
|
Дата:
11 Oct
|
Видяна:
385
Оцени рецептата

2,2 кг телешки гърди

1 голяма глава лук, нарязан

1 голям морков, нарязан

2 ч.л. сол

1 дафинов лист

1 1/2 ч.л. мащерка

1 ч вода

450 г малки бели лукчета

6 средно големи моркова, нарязани на филийки от по 0,5 см

 

Нарежете гърдите наполовина или така че да се поберат в уреда за бавно готвене. Добавете нарязания лук, нарязания морков, дафиновия лист, мащерката, солта и водата. Покрийте и варете на слаб огън за 8 до 10 часа. Когато месото е готово, го извадете от бульона. Дръжте на топло. Добавете белите лукчета и морковите на филийки в съда. Покрийте и варете на слаб огън за 1 до 2 часа. Извадете зеленчуците от бульона с решетъчна лъжица и ги подредете около месото; поднесете веднага.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта