Регистрация

Телешка пастърма

Автор:
Благослава
|
Дата:
16 Oct
|
Видяна:
691
Оцени рецептата

450 г телешко

2 л вода

2 ч сол

1 ч оцет

2 с.л. пипер

 

Месото се нарязва на ивици, възможно най-тънко. Премахнете излишната мазнина. Сварете за около 6 минути. Отцедете много добре. Сложете в плитка тавичка в средата на фурната за 1-2 часа на 100С. Оставете вратата на фурната открехната, за да излиза влагата. Покрийте с течен дим и барбекю сос. Съхранява се в херметически затворени контейнери.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта