Регистрация

Телешка кайма с картофи по италиански в уреда за бавно готвене

Автор:
jordana
|
Дата:
11 Oct
|
Видяна:
897
Оцени рецептата

Необходими продукти:

450 г говежда кайма

155 г картофи

450 г консерва домати

1 бутилка сос за пица

1/2 чаша вода

1/2 ч.л. риган

1/4 ч.л. босилек

1/2 ч.л. чесън на прах

1 ч моцарела, нарязана на кубчета

 

Начин на приготвяне:

Запържете каймата и отцедете добре. Сложете в уреда за бавно готвене, заедно с картофите. Добавете доматите, соса за пица, водата, ригана, босилека и чесъна. Разбърква се добре. Покрийте и гответе на слаб огън за 4 до 5 часа. Увеличете огъня и добавете кубчетата моцарела. Покрийте и гответе още около 10-15 мин. Сервирайте с чеснов хляб и зелена салата.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта