Регистрация

Тако с телешко

Автор:
любомира
|
Дата:
16 Oct
|
Видяна:
790
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

1 ч прясна салца

1/2 ч.л. чили на прах

1/4 ч.л. кимион

Сол и пипер (на вкус)

 

Запържете каймата в голям тиган. Отцедете. Добавете салцата, чилито на прах и кимиона. Оставете да заври. Намалете огъня до слаб; оставете да къкри 10 минути или докато течността се абсорбира, като се разбърква от време на време. Добавете сол и черен пипер на вкус. Поднесете с такос.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта