Регистрация

Супа с телешки гърди и цвекло

Автор:
любомира
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
669
Оцени рецептата

900 г телешки гърди

1 голяма връзка цвекло

2 средни глави лук

2 с.л. захар

1 голяма скилидка чесън

Сокът на 1 лимон

Сол и черен пипер на вкус

 

Кипнете месото във вода. Отстранете изплувалата на повърхността мазнина. Добавете лимоновия сок, нарязаните и обелени лук и цвекло, захарта и подправките. Наситнете чесъна и го добавете към бульона. Варете до омекване на месото (около 3 часа). Сервира се топло.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта