Регистрация

Супа с лапад и боб

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
06 Mar
|
Видяна:
551
Оцени рецептата

225 г бял боб

1 с.л. слънчогледово олио

1 дафинов лист

1 средно голяма глава лук, нарязан на тънки филийки

700 мл бульон

170 г листа лапад

30 г маргарин

170 мл соево мляко

Сол и пипер

4 с.л. фино нарязан магданоз

 

Накиснете боба за една нощ. Сварете го във вода с олиото, дафиновия лист и лука. Отцедете и изхвърлете дафиновия лист. Разбийте за кратко боба в пасатора. Постепенно добавете бульона. Нарежете фино лапада. Разтопете маргарина в тенджера на умерен огън. Добавете лапада и оставете да омекне. Прокарайте го през сито при боба. Загрейте супата до малко под точката на кипене. Добавете соевото мляко. Подправете на вкус. Поръсете с магданоз и поднесете.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта