Регистрация

Супа с консервирана риба

Автор:
Savatova
|
Дата:
30 Oct
|
Видяна:
840
Оцени рецептата

1 консерва сьомга (440 г) или

2 консерви риба тон в собствен сос (200 г)

1 пакет замразена царевица, размразена (280 г)

2 консерви задушени домати (410 г)

2 пакета от 225 г сок от миди

1/2 ч дългозърнест ориз

1/2 ч.л. чесън на прах

Сол на вкус

3 капки сос Табаско

 

Отцедете рибата. Смесете я с царевичните зърна, задушените домати, мидения сок, ориза и чесъна на прах в средна по големина тенджера и оставете да ври на умерен огън. Намалете огъня до слаб и оставете да къкри, покрито, докато оризът омекне и вкусове се смесят, около 20 минути. Поръсете със сол и сос Табаско на вкус.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта