Регистрация

Супа с кнедли

Автор:
Весела Лилкова
|
Дата:
21 Feb
|
Видяна:
758
Оцени рецептата

100 мл вода

1/4 ч.л. сол

225 г масло

30 г брашно

1 яйце, добре разбито

3 с.л. настърган пармезан

1/2 ч нарязан магданоз

1 л телешки бульон

 

Кипнете маслото, солта и водата. Добавете всичкото брашно наведнъж и се бърка, докато тестото започне да се отделя от стените на съда. Оставя се да се охлади. Смесете разбитото яйце със сместа с тестото, след това добавете пармезана и нарязания ситно магданоз. Оформете малки кнедли с две лъжички. Загрейте бульона и сварете кнедлите в него леко в продължение на около 5 минути. Поднесете.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта