Супа с джинджифил и броколи
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 с.л. масло
1 глава лук, нарязан ситно
3 3/4 ч зеленчуков бульон
2 1/2 ч вода
1 парче джинджифил, настърган – 2,5 см
1/2 ч.л. лют червен пипер
Сокът от един лимон
340 г пресни броколи, нарязани на розички с размер на хапки
Разтопете маслото на средно слаб огън и добавете лука. Гответе, докато не започне да покафенява, като се разбърква от време на време. Междувременно сгорещете бульона, водата и джинджифила в тенджера в продължение на 5 - 6 минути, не позволявайте да заври. Добавете лука, червения пипер, лимоновия сок и броколите.
Гответе на умерен огън в продължение на 7 минути, като се разбърква от време на време. Не позволявайте на супата да заври. Сервирайте веднага.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ