Регистрация

Супа с гъби и ечемик

Автор:
Savatova
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
845
Оцени рецептата

3 с.л. растително масло

1 голяма глава лук, нарязан

1 ч.л. мащерка

340 г гъби, нарязани

1 с.л. ечемик, измит

700 мл вода

1 ч.л. мисо

1 малка скилидка чесън, счукан

1 ч.л. сол

Соев сос на вкус

Магданоз, нарязан

 

Сгорещете маслото в голяма тенджера и задушете лука и мащерката. След 5 минути, добавете гъбите и варете още 2 минути. Добавете ечемика, налейте водата и оставете да заври. Намалете огъня, покрийте и оставете да къкри за 1 до 1 1/2 часа. Смесете 100 мл от супата в блендер заедно с мисото, чесъна, солта и соевия сос. Изсипете пюрираната супа обратно в тенджерата, разбърква се добре; претоплете и поднесете, гарнирано с много ситно нарязан магданоз.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта