Регистрация

Супа от телешки джолан

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
29 Dec
|
Видяна:
660
Оцени рецептата

450 г говежди джолани

8 ч вода

1 глава лук - нарязан

1/2 ч целина - нарязана

1 морков - нарязан

1 1/2 ч.л. сол

2 с.л. магданоз - ситно нарязан

1 дафинов лист

4 цели зърна черен пипер

1 скилидка чесън - нарязана на половинки

1/4 ч.л. сушена мащерка

 

Смесете месото с водата, лука, целината, морковите, солта и магданоза в уреда за бавно готвене. Поставете дафиновия лист, пипера, мащерката и чесъна в чист тензух и завържете. Добавете така получената торбичка в супата. Покрийте и варете на слаб огън за 6 до 8 часа или докато месото омекне. Махнете подправките и поднесете.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта