Регистрация

Супа от свински опашки и фъстъци по китайски

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
21 Jan
|
Видяна:
719
Оцени рецептата

450 г свински опашки

1 ч сурови фъстъци (или бланширани бадеми)

1 резен пресен джинджифил

1 с.л. осолена или консервирана ряпа

1 ч.л. сол

1/2 ч нарязан зелен лук, с перата

 

Почистете опашките и ги подварете, след което нарежете на парчета от по 5 см. Върнете ги в тенджера с 2 литра прясна вода и всички останали съставки, с изключение на зеления лук. Оставете да заври, покрийте и оставете да къкри за 1 1/2 часа. Добавете зеления лук точно преди сервиране.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта