Регистрация

Супа от киселец

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
28 Apr
|
Видяна:
498
Оцени рецептата

2 ч киселец, листа

2 с.л. масло

2 ч.л. царевично нишесте

1 стрък магданоз, нарязан

3 ч пилешки бульон

2 жълтъка

1 щипка сол

1 ч лека сметана

 

Измийте листата киселец и ги сложете в маслото, докато леко се позадушат. Пюрирайте киселеца и добавете останалите съставки, като разтворите царевичното нишесте първо в малко бульон. След това се варете супата на слаб огън, докато леко се сгъсти. Сервирайте топла или охладена, гарнирана със заквасена сметана и лук или с тънки резени лимон.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта