Регистрация

Супа от зеле и цвекло

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
06 Dec
|
Видяна:
1075
Оцени рецептата

1 средно голяма зелка, нарязана

3 скилидки чесън, счукан

1 връзка цвекло

3 моркова

1 голяма глава лук

2 стръка целина, нарязани на 3 части

1,3 кг месо с кост

2 лимона

2 консерви домати, неотцедени

 

Сложете месото в тенджера. Добавете доматите, заедно със сока, покрийте с вода и оставете да заври. Нарежете цвеклото и морковите на филийки. Когато бульонът заври, отстранете пяната. Добавете цвеклото, морковите, чесъна и другите зеленчуци (цели). Намалете огъня и оставете да къкри, частично покрито. След около един час, добавете чесъна и захарта.

 





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта