Регистрация

Сукияки

Автор:
alexander
|
Дата:
30 Oct
|
Видяна:
870
Оцени рецептата

450 г телешки стек

1/2 ч телешки бульон

1 ч.л. соев сос

115 г гъби, нарязани на филийки

115 г спанак

3 с.л. фъстъчено олио

с3/4 ч целина, нарязана на филийки

3/4 ч лук, нарязан на филийки

Сварен ориз

 

Нарежете месото диагонално на ивици около 7 см дълги. Смесете маслото и соевия сос. Загрейте олиото в голям тиган и запържете месото. Добавете бульона и избутайте месото на една страна. Добавете целината, гъбите и лука; гответе и се разбърква за около 4 минути. Прибавете спанака и гответе още около 2 минути. Поднесете върху ориз.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта