Регистрация

Стек с гъбен сос

Автор:
kalinapetkova
|
Дата:
19 Dec
|
Видяна:
580
Оцени рецептата

Телешко месо, нарязано на хапки

Брашно

Сол и черен пипер

Крем супа от гъби

Олио

 

Подправете месото със сол и пипер от всички страни. Оваляйте хубаво в брашно, така че да се покрие много добре. Изпържете в сгорещената мазнина, докато покафенее. Извадете от тигана и заделете. Сложете супата в купа. Разбъркайте, за да няма бучки и постепенно добавете същото количество вода. Сложете месото в голяма тенджера. Изсипете супата отгоре. Оставете да заври, след това се покрийте и оставете да къкри в продължение на най-малко 1-2 часа или по-дълго.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта