Регистрация

Стек Диана

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
1225
Оцени рецептата

4 телешки стека по 170 г всеки

2 с.л. масло

4 лука шалот, ситно нарязан

2 с.л. сос Уорчестър

Сол и пипер

магданоз

 

Изтънете телешките стекове до 0,5 см дебелина. В малка тенджера сгорещете: 2 с.л. масло и добавете: 4 супени лъжици ситно нарязан лук шалот и гответе, докато леко покафенее, след което прибавете: 2 супени лъжици сос Уорчестър и се загрява до кипене. Дръжте соса горещ. Сгорещете в голям тиган: 6 с.л. масло Когато започне да потъмнява, добавете месото и гответе в продължение на 3 минути. Обърнете и гответе още 2 - 3 минути или до готовност. Прехвърля се в чиния и се поръсва със сол и щедро количество прясно смлян черен пипер.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта