Стек Диана
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
4 телешки стека по 170 г всеки
2 с.л. масло
4 лука шалот, ситно нарязан
2 с.л. сос Уорчестър
Сол и пипер
магданоз
Изтънете телешките стекове до 0,5 см дебелина. В малка тенджера сгорещете: 2 с.л. масло и добавете: 4 супени лъжици ситно нарязан лук шалот и гответе, докато леко покафенее, след което прибавете: 2 супени лъжици сос Уорчестър и се загрява до кипене. Дръжте соса горещ. Сгорещете в голям тиган: 6 с.л. масло Когато започне да потъмнява, добавете месото и гответе в продължение на 3 минути. Обърнете и гответе още 2 - 3 минути или до готовност. Прехвърля се в чиния и се поръсва със сол и щедро количество прясно смлян черен пипер.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ