Регистрация

Свинско печено с ябълкова глазура

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
01 Apr
|
Видяна:
1142
Оцени рецептата

1,8 кг свинско месо, филе

6 ябълки

1/4 чаша ябълков сок

3 с.л. захар, кафява

1 чаена лъжичка джинджифил, смлян

 

Натъркайте месото със сол и черен пипер. Запечете месото под грила до покафеняване и отстранете излишната мазнина; отцедете добре. Почистете ябълките и ги нарежете на парчета. Сложете ги на дъното на уреда за бавно готвене. Покрийте със свинското. Смесете ябълковия сок, кафявата захар и джинджифила. Полейте ястието с този сос и покрийте съда. Гответе на ниска мощност за 10-12 часа, до готовност.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта