Регистрация

Свинско печено с ябълки

Автор:
blazheva
|
Дата:
16 Oct
|
Видяна:
1237
Оцени рецептата

2 кг свинско филе

1/4 ч ябълков сок, неподсладен

Сол и пипер (на вкус)

3 с.л. кафява захар

6 ябълки, нарязани на четвъртинки

1 ч.л. смлян джинджифил

 

Поръсете месото със сол и пипер. Запържете свинското под грила, за да отстраните излишната мазнина; отцедете добре. Сложете резените ябълка на дъното на уреда за бавно готвене. Покрийте с месото. Смесете ябълковия сок, кафявата захар и джинджифила. Полейте месото с този сос. Покрийте и се готви на ниска мощност за 10 - 12 часа или до готовност.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта