Регистрация

Свински ребърца с кисело зеле

Автор:
Наталия
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
1770
Оцени рецептата

1,3 кг свински ребърца, нетлъсти, нарязани на хапки

1 буркан кисело зеле, със семена кимион

1/2 зелка, нарязана на тънки ленти

1 глава лук, нарязан тънко

1 ябълка, почистена и нарязана

1/2 чаша вода

1/2 чаша бяло вино

 

Поръсете ребрата със сол и черен пипер и запържете. Сложете, като редувате, слоеве месо, кисело зеле, зеле, лук и ябълка в уреда за бавно готвене. Смесете водата и виното и полейте отгоре. Варете на слаба мощност за около 8-10 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта