Салата от латинки
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
15 листа от латинка
15 цветчета латинка
2 глави сладък лук, тънко нарязан на филийки
2 домата, тънко нарязани на филийки
2 стръка целина, нарязани на кубчета
1/2 ч винегрет
Подредете листата латинка около външната страна на голяма плоска чиния. Сложете цветчетата върху листата, така че краищата на дръжките им да сочат към центъра на чинията. Като продължите да подреждате към центъра на чинията, добавете ред лук, а след това ред домати. Продължете да наслоявате, докато чинията се напълни. Покрийте салатата и съхранявайте в хладилник за поне 2 часа, за да се смесят вкусовете. Поръсете с целина и винегрет. Сервирайте веднага.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ