Регистрация

Руло Стефани със сирене Рокфор и три вида кайма

Автор:
ivanova
|
Дата:
13 May
|
Видяна:
637
Оцени рецептата

450 г говежда плешка, смляна

226 г свинска кайма

226 г телешка кайма

1 средна глава лук - нарязан

2 ч галета

1/2 ч нарязан пресен магданоз

1/4 ч кетчуп

1 с.л. дижонска горчица

2 яйца - разбити

1 ч.л. сушена мащерка

Сол и черен пипер - на вкус

1/2 ч лека сметана - попарена

8 твърди филийки бял хляб, без корички, нарязани на кубчета

226 г сирене Рокфор - натрошено

1 яйце - леко разбито

 

Смесете каймата, лука, галетата, магданоза, кетчупа, горчицата, 2-те яйца, мащерката, солта и черния пипер. Разстелете сместа върху голямо парче восъчна хартия или пергаментова хартия на правоъгълник с размери около 40 х 30 см.

Изсипете попарената сметана върху хляба в средно голяма купа и разбъркайте добре. Добавете сиренето и леко разбитото яйце и разбъркайте с вилица, до гладкост. Разстелете сместа със сирене върху каймата, като оставите граница от по 2,5 см от всички страни. С помощта на хартията, като започнете от едната къса страна, навийте на руло. Отлепете хартията. Сложете рулото със затворената страна надолу върху постлана с фолио тавичка. Пече се 1 час на 190С. Нарежете на дебели резени и сервирайте веднага.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта