Руло Стефани с червени боровинки
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1/4 ч боровинков сос
3/4 ч кафява захар
1 кг телешка кайма
1/2 ч мляко
1 средно голяма глава лук, ситно нарязан
1/4 ч кетчуп
1/2 ч галета
2 големи яйца, леко разбити
1/2 ч.л. сушена мащерка
1/2 ч.л. сушена риган
1/4 ч.л. бял пипер
1/2 ч.л. сушен розмарин, натрошен
1 ч.л. сол
2 дафинови листа
Загрейте фурната до 180 градуса. Намажете леко тавичка за хляб. В малка купа смесете боровинковия сос и кафявата захар. Изсипете смества в подготвения съд. В голяма купа смесете останалите съставки, с изключение на дафиновия лист и се разбърква добре. Сложете сместа с каймата върху соса. Покрийте с дафиновия лист и печете 1 1/2 часа или до готовност. Оставя се да престои в продължение на 20 минути. Изхвърлете дафиновия лист. Обърнете в чиния за сервиране. Поръсете със соковете от тавата.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ