Руло Стефани с наденички
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
900 г телешка кайма
450 г италиански наденички
1 1/2 ч натрошени крекери
2 яйца, разбити
1 средно голяма глава лук, нарязан
1 чушка, нарязана
1/2 ч.л. сол
1/4 ч.л. пипер
1 ч.л. риган
1 скилидка чесън, счукан
1 ч сос за пица
За пълнежа:
225 г шунка, нарязана на тънки ленти
225 г настъргана моцарела
1 бурканче (225 г) гъби, отцедени
Смесете първите единадесет съставки заедно. Заделете 1/4 ч сос за пица. На голям лист восъчна хартия, притиснете месото, така че да се получи правоъгълник. Подредете шунката върху каймата, като оставите малко място празно. Разпределете гъбите върху шунката. Поръсете сиренето отгоре. Заделете малко количество сирене. Навийте на руло, с помощта на восъчната хартия. Когато е навито плътно, запечатайте краищата. Сложете със затворения край надолу в тавичка за печене. Намажете със запазения сос за пица. Пече се на 190 градуса до готовност. Около 10 мин. преди да е напълно готово, добавете заделеното сирене и изпечете, докато се разтопи.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ