Рибена супа със зеле и тофу
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
900 г мазна риба, като скумрия
2 ч.л. сол
1/2 ч сухо бяло вино
3 ч бульон
1/2 ч.л. корен от джинджифил, смлян
1/4 ч.л. сол
4 зелеви листа
2 стръка зелен лук
2 кубчета твърдо тофу
1 с.л. сгорещен зехтин
1/2 ч.л. смлян бял пипер
Смесете солта и бялото вино в купа. Добавете нарязаната на парчета риба и оставете покрито в хладилника в продължение на 6 часа - след два часа, обърнете рибата. Измийте зелето и го нарежете. Нарежете тофуто на кубчета. Измийте и нарежете лука. Обелете и настържете джинджифила. Сгорещете зехтина. Отстранете от огъня; заделете. Изплакнете рибните парчета и отцедете. Сгорещете пилешкия бульон, тофуто, джинджифила и солта в тенджера. Намалете огъня, покрийте и оставете да къкри за 10 минути. Когато сте готови да добавите рибата и зелето, увеличете котлона, изчакайте да заври и добавете рибата и зелето; сложете капака. Варете около 3 до 5 минути. Сложете риба, зеле и тофу в купа за сервиране, прибавете от супата. Гарнира се със сгорещения зехтин, нарязан зелен лук и черен пипер. Сервирайте.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ