Регистрация

Пълнено чили

Автор:
Ivko
|
Дата:
16 Oct
|
Видяна:
506
Оцени рецептата

1 консерва цели люти чушки

настъргано сирене

170 г рачешко и/или скариди, сварени и нарязани на кубчета

225 г настърган чедър

3 яйца

1/4 ч пълномаслено мляко

1 пълна с.л. готов микс за палачинки

1 ч.л. брашно; за поръсване

 

Подсушете чушките.Срежете на две по дължина На дъното на намаслена стъклена тавичка за печене на фурна; поставете слой от люти чушки. Поръсете сиренето с малко количество брашно. Смесете раците и/или скаридите със сиренето. Поставете тънък слой от тази смес върху долния слой на лютите чушки. Поставете друг слой люти чушки отгоре и повторете процеса, като завършите с люти чушки накрая. Пече се на 190С във фурната за 7 - 10 минути без капак. Извадете от фурната и намалете огъня до 150С. Смесете продуктите за течното тесто и полейте чилитата - съдът трябва да е пълен. Добавете сиренето и гответе, покрито, в бавна фурна (150С), до готовност. Нож, пъхнат в средата трябва да излезе сравнително чист.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта