Регистрация

Пуешки бутчета

Автор:
violeta
|
Дата:
17 Oct
|
Видяна:
1570
Оцени рецептата

4 пуешки бутчета

Сол и черен пипер на вкус

1/4 ч кетчуп

1/4 ч меласа

1/4 ч оцет

2 с.л. сос Уорчестър

1/2 ч.л. пушена морска сол

1 с.л. лук на прах

 

Поръсете месото със сол и пипер. Сложете в уреда за бавно готвене. Смесете кетчупа, меласата, оцета, соса Уорчестър, пушената морска сол и лука на прах. Залейте пуешкото. Покрийте и гответе на слаб огън за 7-9 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта