Регистрация

Портокалови телешки гърди

Автор:
blazheva
|
Дата:
13 May
|
Видяна:
664
Оцени рецептата

3 глави лук

1,8 кг телешки гърди

1/2 ч червено вино

1 ч портокалов сок

3 с.л. доматен сос

1 ч.л. захар

Сол

Пипер

Чесън

 

Загрейте фурната до 160 градуса. Използвайте съд с капак. Сложете лука на дъното и покрийте с гърдите, с мазнината нагоре. Смесете виното, портокаловия сок, доматения сос и захарта. Изсипете върху месото. Добавете подправките и печете покрито в продължение на 2 1/2 часа. Увеличете фурната до 180 градуса и печете за 1/2 час непокрито.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта