Регистрация

Плодов квас

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
12 Dec
|
Видяна:
900
Оцени рецептата

1 консерва от 560 г нарязани праскови; със сок

2 1/2 ч захар

1 пакет суха мая

На десетия ден:

1 консерва ананас на парчета; 425 г, със сока

2 1/2 ч захар

1 консерва плодов коктейл; 425 г, със сока

На 20тия ден:

2 1/2 ч захар

2 буркана коктейлни череши; отцедени, нарязани ситно, 255 г буркани

 

В 4-литров стъклен или порцеланов буркан с неплътно затварящ се капак, комбинирайте захарта, прасковите и маята. Разбърквайте всеки ден в продължение на 10 дни. НЕ СЛАГАЙТЕ В ХЛАДИЛНИКА. На 10-ия ден, добавете ананаса със сока, захарта и коктейла от плодове със сока. Разбърквайте всеки ден в продължение на 10 дни. На 20-тия ден, добавете захарта и черешите. Разбърквайте всеки ден до 30тия ден. На 30-ия ден, отцедете сока от плодовете. Използвайте плодовете за сладкиши. Съхранявайте плодовете и сока в стъклени буркани в хладилника, докато сте готови да използвате.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта