Регистрация

Пица "Чикаго"

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
11 Oct
|
Видяна:
591
Оцени рецептата

680 г телешка кайма

1/2 ч нарязан лук

1 консерва (170 г) доматено пюре

2 с.л. настърган пармезан

1 ч.л. риган

1 1/4 ч.л. сол

1/2 ч.л. пипер

1 тесто за пица

1/4 ч гъби, със стъблата и нарязани на парчета, отцедени

1 домат, нарязан на филийки

1 ч настъргана моцарела

 

Намаслете тавичка за печене. Запържете каймата и лука. Отцедете каймата и добавете доматеното пюре, 1 с.л. пармезан, ригана, солта и пипера. Оставете да къкри, докато приготвяте тестото. Извадете тестото от плика и го разточете. Сложете го в предварително приготвения съд. Изсипете горещата смес отгоре. Подредете отгоре гъбите, доматените филийки, 1 с.л. пармезан и моцарелата. Печете при 180 градуса във фурната за 20 - 25 минути или до златисто.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта