Регистрация

Пилешко с наденица

Автор:
george
|
Дата:
16 May
|
Видяна:
1050
Оцени рецептата

1 супена лъжица зехтин

4 скилидки чесън, счукан

1 глава лук, нарязан

1 червена чушка, нарязана

1 зелена чушка, нарязана

1 тиквичка, нарязана

1 консерва гъби

1 консерва задушени домати

1 консерва доматено пюре (170 г)

113 г пикантна наденица

2 пилешки гърди

1 супена лъжица италиански подправки

червен пипер на люспи (по желание)

 

Сгорещете маслото в тиган. Сотирайте лука и чесъна до светло кафяво. Заделете. Добавете наденицата и пилешките гърди и запържете до кафяво в тигана. Отцедете и подсушете. В уреда за бавно готвене комбинирате всички останали съставки, заедно с лука и чесъна. Добавете наденицата, след това покрийте с пилешките гърди. Покрийте с капак и варете на слаба мощност 6-8 часа.





Виж още от категория "Уред за бавно готвене"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта