Регистрация

Печено телешко в червено вино

Автор:
Martchella
|
Дата:
04 Feb
|
Видяна:
558
Оцени рецептата

900 г телешко

1 ч червено сухо вино

1 консерва кондензирана крем-супа от гъби, 300 мл

1/4 ч галета

1 дафинов лист

Сварени макарони, овкусени с масло

 

Смесете хубаво всички продукти, без макароните, в йенска тенджера с капак. Покрийте и печете на 180 градуса 2,5 - 3 часа, до омекване и докато сосът се сгъсти. Сервирайте върху горещата паста.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта