Печено еленско месо
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1,3 еленска плешка
2 ч лук, нарязан
2 ч картофи, нарязани
1 ч моркови, нарязани
1 ч пресни гъби, нарязани на филийки
2 с.л. течен пушек
3 с.л. (или повече) Уорчестър сос
3 с.л. (или повече) соев сос
1/2 ч телешки бульон
подправки за месо по избор
Сложете голяма торбичка за печене в продълговата тавичка. Поставете месото в торбата. Добавете всички течности, след това зеленчуците около месото. Сложете гъбите върху всичко останало, след това подправките. Затворете добре торбичката. Надупчете на няколко места, за да излиза парата. Пече се на 150-160 градуса в продължение на 3 1/2 часа.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ