Регистрация

Печено еленско месо

Автор:
Ivko
|
Дата:
21 Dec
|
Видяна:
3334
Оцени рецептата

1,3 еленска плешка

2 ч лук, нарязан

2 ч картофи, нарязани

1 ч моркови, нарязани

1 ч пресни гъби, нарязани на филийки

2 с.л. течен пушек

3 с.л. (или повече) Уорчестър сос

3 с.л. (или повече) соев сос

1/2 ч телешки бульон

подправки за месо по избор

 

Сложете голяма торбичка за печене в продълговата тавичка. Поставете месото в торбата. Добавете всички течности, след това зеленчуците около месото. Сложете гъбите върху всичко останало, след това подправките. Затворете добре торбичката. Надупчете на няколко места, за да излиза парата. Пече се на 150-160 градуса в продължение на 3 1/2 часа.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта